Café Konsthallen

Café Konsthallen – ett café med mycket speciella förtecken!
Vårt huvudsyfte är att möjliggöra för fler personer att hitta och få stöd i sin väg mot arbete –att bredda arbetsmarknaden.

Vår metod för detta är att driva detta lilla fantastiska café!
Här tillreds och bakas allt på plats med höga ambitioner om hållbarhet – båda vad gäller människor som produkter. Så långt det är möjligt använder vi ekologiska, fair-trade och närodlade råvaror.
Café Konsthallen är ett arbetsintegrerande socialt företag och drivs i form av ekonomisk förening med stöd från Folkuniversitetet.

Café Konsthallen, med originalinredning från 1963 är inrymt i stadens vackra konsthall, med havet i horisonten och Citadellet alldeles intill.

Caféet uppfördes som en sherrybar och självklart erbjuder caféet även idag sherry samt allehanda drycker. Vårt övriga sortiment består av paj, soppa, sallad och smörgås. Våra kakor bakas alltid på smör och vi har glutenfria alternativ. Vi tar gärna emot beställningar!
Varmt välkomna!

Våra öppettider är tisdagar – söndagar kl 12 – 17. (Tider kan komma att ändras vid speciella evenemang. Du kan alltid se dessa under Aktuellt.)
Följ oss gärna på Facebook Café Konsthallen, där ytterligare  information ges.

För information om konsthallens utställningar och evenemang se: https://www.landskrona.se/konsthall

Café Konsthallen nås på
tel. 073 – 5321576
cafekonsthallen@gmail.com